tisdag 7 september 2010

We are back!

Ja, tiden går och inte hinner/orkar jag uppdatera.
Lite kort:
-Vårt stugbygge går sakta framåt. Vi hinner inte det vi skulle i år, och det får bli en nödlösning för att skydda bygget i vinter. Men så är det ibland.
-Puma och Memphis, där är det inge bättre än. Han är gräslig med henne och hon är för SNÄLL!??? Vår argsinta Puma tycker visst om skitungen, och tolererar mycket. Men han kommer att få storstryk en vacker dag, det är jag övertygad om. Hon kommer med möss i varierande livsgrad. Jag har faktiskt förhindrat det mesta i den vägen...Dumma matte, han blir skogstokig när jag tar han ifrån mössen.
-Chirac mår bra. Han är kollad på Åre HundRehab http://www.arehundrehab.se/ och har fått lite träningsuppgifter vi försöker jobba på. Någon som har en pilates boll över??
-Min lillasyster Maria har skaffat en coton-valp och är nu tvingad av mig att ställa ut honom! Ha ha ha ha...Hon behöver bara bada och borsta honom, och köra upp honom på utställningen så ska vår svåger visa honom, så det är inge synd om henne...
-Puma är effektivare än någonsin jaktmässigt! Men jag är less, less och trött på inälvor, näsor och bakdelar på bron. Snart kommer det börja växa möss ur gräsmattan utanför mitt köksfönster...